Alle spelende leden (zowel pupillen, junioren als senioren) hebben een sv Enter tenue (shirt, broek en sokken) in bruikleen.
Hiervoor betalen alle spelende leden een leasebedrag van € 15,- per jaar.

Hierbij gelden de volgende regels:

• Het is een wedstrijdtenue. Dit houdt in dat het niet de bedoeling is dat men traint in dit tenue of het gebruikt anders als voor (oefen)wedstrijden van sv Enter.
  • Indien kleding zoekraakt worden hiervoor de navolgende kosten in rekening gebracht: shirt € 30,- / broek € 7,50 / sokken € 7,50.
  • Kosten zijn niet verschuldigd indien er sprake is van slijtage.
  • Zolang men spelend lid is, is men zelf verantwoordelijk voor het tenue.
  • Indien men stopt als spelend lid dient de kleding ingeleverd te worden bij de Commissie Materiaalbeheer.

Op woensdagavond tussen 19:00-20:00 uur kan men bij Hans Schrooten en / of Margriet van Otten terecht voor vragen, problemen en aanvullen van kleding en overige materialen.

Commissie Materiaalbeheer

Hans Schrooten, 06-12132514 of ghj.schrooten@gmail.com