JO9-1 en JO9-2 zijn beide Elftal van de Week

Enter JO9-1 en JO9-2 zijn beide elftal van de week bij Enter 1 – DAVO 1 (zondag 7 april)

JO9-1:
Guus Kosters, Bram Busger, Sil Nijboer, Jayson van de Maat, Finn Schreurs, Sten Lozeman, Sieb Wiggers, Douwe Wiggers, Koen Jannink

JO9-2: Ons team is wel iets veranderd. We hebben er nog 6.

De jongen linksvooraan Guus Kosters zit nu weer bij JO9-1 en de keeper Teun Kerkhof ook.
De andere 5 zitten allemaal nog in Jo9-2
Linksachter: Koen Lammertink
Middelste vooraan links: Douwe Krake
Midden: Bent Spoelder